Нека отговорим на някои въпроси:)

Да. Ние искаме да създаваме дългосрочни взаимотношения с нашите клиенти. Не се колебайте да ни попитате на walona@abv.bg или в страницата “Kонтакти”.

Да. Можем да изработим всякъв пластмасов детайл с тегло до 120 гр.

Изпратете ни 3д модел на необходимия детайл. Ще ви върнем оферта за изработка на шприцформа, необходима за изработката на вашия детайл. Минимално количество трябва да е минимум 300 бр. 

Чертеж на на детайла или 3д модел с необходимата информация като:

  • Вид на материала от който ще се изработва
  • Специални изисквания за производство
  • Размери и тегло.

Да. Работим на специализиран софтуер, който разчита формати като: STEP, IPT, SLDPRT, F3D. Предпочитаме STEP или IPT.

Можем да направим оферта до 72 часа. В зависимост от сложноста й, изработката й ще е между 30-45 раб. дни.

Ако имате шприцформа, зависи от количеството. При нормални условия можем да произведем между 2k – 10k бр/ден в зависимост от изделието.

Шприцформата е необходима за производството на количество пластмасови части (2000, 5000, 20000 и тн.). За единици, в порядъка на десетина, по-добре се насочете към фирми с 3д принтери.

Шприцформи произведени от нас и използвани за производство на пластмасови изделия от нас са с ДОЖИВОТНА гаранция. За всички останали е въпрос на договаряне с клиента.

Да. Шприцформата Ви (матрицата) ще бъде на съхранение и отговорно пазене при нас, за което се издава съответният документ. Ние ще й направим профилактика безплатно. Пластмасовите детайли ще бъдат произвеждани по предварително съгласуван график или при изрична поръчка от Ваша страна.

Да. Можем да изпратим детайлите ви до всяка точка на България. Използваме български спедиторски фирми.

Ако има отпадачен материал след производство, то се рециклира и се използва отново за производство, ако изделията позволяват това и по преценка на клиента. 

Контакти

  • ЕТ ВАЛОНА - ТОДОРОВ

  • 1281, ул. Славовци 7, гр. Нови Искър, София, България

  • 0898 630 238

  • walona@abv.bg